proizvodimo od mermera granita onyxa škrljca peščara krečnjaka silestone JER kod nas je sve moguće

Posedujemo jedan od najmoćnijih proizvodnih pogona na Balkanu, koji nam omogućava da od prirodnog kamena proizvodimo prema Vašim željama. Koristeći najsavremeniju tehniku obrade kamena, na današnje tržište isporučujemo najbolji kvalitet po povoljnim cenama.

MATERIJALI

 

 GRANIT

Granit je dubinska magmatska stena. Prosečna gustoća granita je 2750 kilograma po metru kubnom.Pošto je čvrst i otporan materijal često se koristi u građevinarstvu.

Galerija...

 MERMER

Mermer ili mramor je metamorfna stena nastala ponovnom kristalizacijom krečnjaka i dolomita. Mermer je u građevinarstvu cenjen kao ukrasni kamen.

 Galerija...

 ŠKRILJAC

Škriljac je sedimentarna stena paperjaste strukture koja se zbog svog rustičnog izgleda obično koristi za podne površine. Škriljac je otporan na alkale i na razređivače.

 Galerija...

 PEŠČAR I KREČNJAK

Peščar je vezana sedimentna stena (Vezani sediment) izgrađena pretežno od klastičnih zrna veličine 2-0, 05мм. Ovakve stene su obično pogodne kao u geološki građevinski materijali.

 Galerija...

 ONYX

Ezoteričari pričaju o Oniksu, o njegovom pozitivnom delovanju na kožu, na kosu i na nokte. Kao poludragi kamen smiruje mučninu i promene vremen.

 Galerija...

 SILESTONE

Silestone je jedinjenje koje se sastoji od 94% prirodnog kvarca što ga čini izuzetno čvrstim materijalom. Ovo je jedina ploča od kvarca sa antibakterijskim svojstvom.

 Galerija...

Emilio Stecher DOO

Velika Župa bb
SRB - 31300 Prijepolje

Tel.  +381 33 743 860
Fax. +381 33 743 861

www.emiliostecher.rs
info@emiliostecher.rs

Emilio Stecher AG

Werkstrasse 15
CH - 6037 Root

Tel.  +41 41  450 00 50
Fax. +41 41  450 00 51

www.stecher.ch
natursteine@stecher.ch