proizvodimo od mermera granita onyxa škrljca peščara krečnjaka silestone JER kod nas je sve moguće

Posedujemo jedan od najmoćnijih proizvodnih pogona na Balkanu, koji nam omogućava da od prirodnog kamena proizvodimo prema Vašim željama. Koristeći najsavremeniju tehniku obrade kamena, na današnje tržište isporučujemo najbolji kvalitet po povoljnim cenama.

KUHINJSKE I RADNE PLOČE

Veliko vreme se odvaja za uređenje kuhinje. Moderno uređena kuhinja poseduje odličnu ventilaciju, rasvetu, prostrana je i ima radne ploče od najkvalitetnijeg granita.

Upotreba granita u izradi kuhinjskih radnih ploča je postala intezivna tek pre 20-ak godina. Tvrdi kamen tipa granita ima najširu primenu. Oni koji odluče da svoje prostorije za stanovanje opreme kvalitetnim materijalom, opredeljuju se upravo za granit.

Ono što kamen čini posebno omiljenim materijalom jeste njegova otpornost na mehanička oštećenja i kiseline. Granit npr.u vidu kuhinjskih radnih ploča idealan je, jer je lepog izgleda i maksimalno je otporan na sve vrste oštećenja.

U kombinaciji sa finim kuhinjskim nameštajem, keramikom, drvetom ili hromom, granit čini kuhinju posebnom. Ako ugradite granit, trajaće večno i nadživeće sve kuhinjske aparate i komade nameštaja. Kamen ugrađen u kuhinjske radne ploče, obično se postavlja i kao podna površina. Ova kombinacija je idealna iz estetskih razloga pre svega.

Emilio Stecher DOO

Velika Župa bb
SRB - 31300 Prijepolje

Tel.  +381 33 743 860
Fax. +381 33 743 861

www.emiliostecher.rs
info@emiliostecher.rs

Emilio Stecher AG

Werkstrasse 15
CH - 6037 Root

Tel.  +41 41  450 00 50
Fax. +41 41  450 00 51

www.stecher.ch
natursteine@stecher.ch

 

Proizvodnja kamena