proizvodimo od mermera granita onyxa škrljca peščara krečnjaka silestone JER kod nas je sve moguće

Posedujemo jedan od najmoćnijih proizvodnih pogona na Balkanu, koji nam omogućava da od prirodnog kamena proizvodimo prema Vašim željama. Koristeći najsavremeniju tehniku obrade kamena, na današnje tržište isporučujemo najbolji kvalitet po povoljnim cenama.

KUPATILA

Nekada obaveza – danas zadovoljstvo

Stil uređenja kupatila danas i pre 20 godina je potpuno drugačiji. Nekada je kupatilo bila mala prostorija bez prirodnog svetla.

Međutim, danas i muškarci i žene provode podjednako dugo vremena u kupatilu što nekada nije bila navika. Osnovna higijena, uživanje u kadi punoj vode ili ulepšavanje pripadaju svakodnevnici.

Kod nas možete dobiti sve informacije vezane za uređenje prostora. Pre nego što krenete sa uređenjem kupatila, obavezno se posavetujte sa stručnim licem gde koju vrstu kamena ugraditi. Kupatilo trpi gotovo sve kombinacije kamena. npr. sve horizontalne površine uraditi od tamnog, tvrdog kamena, a vertikalne pokriti svetlim mermerom.

Moguće je i obratno. Takođe voditi računa da površina tuš kabine bude urađena od kamena koji mokar, nije klizav. Tvrdi kamen treba ugraditi u površine po kojima mogu ostaci sredstava za higijenu, kao što je pasta za zube, pena za brijanje itd., uzrokovati fleke.

Emilio Stecher DOO

Velika Župa bb
SRB - 31300 Prijepolje

Tel.  +381 33 743 860
Fax. +381 33 743 861

www.emiliostecher.rs
info@emiliostecher.rs

Emilio Stecher AG

Werkstrasse 15
CH - 6037 Root

Tel.  +41 41  450 00 50
Fax. +41 41  450 00 51

www.stecher.ch
natursteine@stecher.ch

 

Proizvodnja kamena