proizvodimo od mermera granita onyxa škrljca peščara krečnjaka silestone JER kod nas je sve moguće

Posedujemo jedan od najmoćnijih proizvodnih pogona na Balkanu, koji nam omogućava da od prirodnog kamena proizvodimo prema Vašim željama. Koristeći najsavremeniju tehniku obrade kamena, na današnje tržište isporučujemo najbolji kvalitet po povoljnim cenama.

NAMEŠTAJ I KAMINI

Kamini – kamin u dnevnoj sobi može vaš dom učiniti veoma neodoljivim, romantičnim i naravno tokom zime još toplijim. Kamini obloženi kamenom pravi su dragulj svakog doma, a raznovrsne nijanse prirodnog kamena dozvoljavaju nam da se igramo bojama i prelivima, tako da vaš kamin može izgledati potpuno nestvarno u zavisnosti od doba dana. Danas izrada kamina nije motivisana samo praktičnim razlozima, već i onim estetske prirode, jer vrlo lepo mogu izgledati u sredini vaše sobe, dajući joj jednu posebnu čar.

Kada pomislimo na mermer odmah dobijamo asocijaciju na glamur i luksuz pa samim tim pretpostavljamo da taj glamur mnogo košta. U poslednje vreme kada ih upoređujemo sa cenama drvenih stolova, to i nije neka drastična razlika. Obični drveni stolovi se brzo oštete, izgube svoj sjaj, mnogo su podložniji habanju i ogrebotinama i uglavnom ih svi posle nekog vremena prekrivamo krijući njihovo stvarno stanje. Ne mogu se pohvaliti dugotrajnošću u estetskom smislu za razliku od stolova od mermera čija lepota je večna. Upravo zbog te svoje karakteristike vredi izdvojiti novac za ovakav komad nameštaja. Ono što dobijate uveliko premašuje ono što ste uložili.

Emilio Stecher DOO

Velika Župa bb
SRB - 31300 Prijepolje

Tel.  +381 33 743 860
Fax. +381 33 743 861

www.emiliostecher.rs
info@emiliostecher.rs

Emilio Stecher AG

Werkstrasse 15
CH - 6037 Root

Tel.  +41 41  450 00 50
Fax. +41 41  450 00 51

www.stecher.ch
natursteine@stecher.ch

 

Proizvodnja kamena